Forsendelse & Retur


Ordrebehandling
Vi har brug for 1-2 arbejdsdage til at behandle din ordre inden forsendelse uden forsinkelse. Leveringstiden for europæiske lande vil være 5-7 dage. For lande som USA vil Australien og de fleste lande i Sydamerika være 10 dage.

Sporing
Når vi sender pakken, vil kunden modtage en bekræftelses email med et sporingsnummer i den. Spørg det på http://www.17track.net/ for forskellige Express-oplysninger, http://www.ems.com.cn/english.html for EMS-oplysninger eller http://www.cn.dhl.com /en.html for DHL information.
Online Tracking kan spore din pakke på forskellige stadier. Hvis du ikke kan spore det, prøv det igen en eller to dage senere, eller spørg vores kundeservice for at få hjælp.

Returpolitik
I 14 dage (fra den dag, varerne er underskrevet / modtaget), kan du returnere og refundere på følgende betingelser, hvis du anmoder om at returnere den købte vare. Produkterne skal sendes tilbage i originale pakker, hvilket betyder, at de ikke må bruges (undtagen tryout), slidt, plastik fjernet, beskadiget, ridset eller manipuleret. Alle afkast er på kundernes egen pris.
Når vi modtager produkterne sendt tilbage intactly, vil vi fradrage $ 20-40 shipping & Handing Cost for den tid, vi sendte det til dig og derefter give dig en refusion.
Bemærk venligst at efter 14 dage kan vi ikke udstede en refusion, men udveksling kan være acceptabel.
Bemærk, at refusion ikke gælder for ure, der har lidt fysisk skade forårsaget af Custom. Hvis det er tilfældet, vil udveksling være tilrådeligt.

Udveksling
I 14 dage (fra den dag, varerne er underskrevet for / modtaget), kan du returnere og erstatte produkterne, hvis du finder de produkter, du køber, under følgende betingelser:
Produkterne skal sendes tilbage i originale pakker, hvilket betyder, at de ikke må bruges (undtagen tryout), slidt, plastik fjernet, beskadiget, ridset eller manipuleret. Alle afkast er på kundernes egen pris.
Når vi modtager produkterne sendt tilbage intactly, erstatter vi dem med nye og sender dem tilbage til dig.
Da der afsættes omkostninger og forsendelsesgebyr involveret, bedes du venligst forstå, at vi skal opkræve dig 10-20 GBP som fragt og leveringsomkostninger, inden vi sender dig udskiftningsemnet.
Udvekslinger vil blive underlagt prisforskelle (hvis der er noget).
Vær opmærksom på, at hvis du vil udskifte varen efter de garanterede 14 dage, foreslås det at kontakte os direkte for videre behandling.