Udgivet i Skriv en kommentar

Køb en kopi af MONCLER GENIUS 2020 online for at udforske hele Xinjiang-regionen

Moncler fortsætter med at udforske nye horisonter, når vi fortsætter vores banebrydende ånd ind i 2020. Geni sigter mod at give en stemme til individuel kreativitet, og derfor opfordres mange markante designere til at deltage, frit. En unik fortolkning af mærket; et kreativt team, der skubber grænserne for mode og omfavner sanseoplevelser for at skubbe på konvolutten. For hver Moncler Genius-samling tilbyder køb moncler boern en eksklusiv tilbudsplan for at sikre personalisering. Udtrykket af året rundt.

MONCLER GENIUS

8 – kopi billig moncler RICHARD QUINN SAMARBEJDE FRA køb moncler boern jakke RICHARD QUINN – 28. maj på verdensplan! Samtidig frigivelse

Richard Quinn har altid været besat af ideen om en strålende indretning, med en uhæmmet energi og en uhæmmet tone. Mod. Hans tøj er pyntet med dristige udskrifter, sjældne broderier og smykkedetaljer, men alligevel skåret med en ladylike slankhed – alt sammen. Dette gøres alt sammen med køb moncler jakker ekspertise og ydeevne. Silhuetterne er geometriske: ultrakorte, sprøde trapesformede nederdele og dæmpede jakker med for eksempel juvelede knapper. Et nik til 1960’ernes elegance uden at miste det moderne chic. uundværlige elementer. Fra blomster til zebra, fra regnbuer til brikker, har han skabt 12 nye designs til Moncler Genius. Unikke udskrifter. De er pyntet på miniskirts, frakker, vindtætte jakker og leggings for et kreativt mix-and-match look. Stoffer inkluderer husets klassiske blanke nylon, harpiksbelagte vadere til en stiv form, fuld silkehård satin og high-tech Nylon twill. Fjer pyntet balaclava hjelm, detaljeret dekoreret høje hæle, overdådige højhælede støvler og stor tote taske, sarte hænder. Samlingen er komplet med en række look, inklusive en håndtaske og en kapselkollektion af broderede haute couture kjoler og maxi kjoler. En kapselkollektion af broderede haute couture-kjoler og opera-nederdele i gulvet afslutter kollektionens minimalistiske glamour. Skub til klimaks.

MONCLER RICHARD QUINN COLLABORATION DESIGNER RICHARD QUINN

Den London-fødte designer Richard Quinn er uddannet fra Central Saint Martins College of Art i 2016 med en mode Han har en professionel grad og lancerede sit eponym label samme år. Han har specialiseret sig i dametøj og tekstildesign med en dristig, følelsesladet og frygtløs fremadrettet vision. Richard’s fokus på innovation i stoffer er et nøgleelement i hans evne til at kombinere unikt håndværk med en høj modefølsomhed. Kraftfulde evner. I februar 2018 blev Richard Quinn tildelt den indledende Elizabeth af dronningen selv. II British Designer Award, en pris, der anerkender og opmuntrer nye britiske modedesignere. Richard blev derefter tildelt den britiske Emerging Womenswear Designer Award ved 2018 Fashion Awards.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *