Udgivet i Skriv en kommentar

Køb en kopi af Moncler og Valentino-samarbejdet ned i tutu online i 2020

Pierpaolo Piccioli X køb moncler boern Genius, der især kan lide at lave dunjakker og pettiskirts, debuterede endelig igen i vinter. Selvom denne serie ser ud til at være meget velegnet til den kolde vinter, er den faktisk inspireret af det varme afrikanske kontinent.

Pierpaolo Piccioli inviterede den etiopiske supermodel Liya Kebede til at deltage i oprettelsen af ​​denne serie. Liya Kebede har altid været tilhænger af traditionelt afrikansk håndværk, og har også skabt et personlig mærke-lemlem til at bruge disse tidligere ukendte håndlavede teknikker til storstilet produktion, hvoraf den mest berømte er en række unikke stribetrykning og væveteknikker.

Derfor anvendes på disse enorme nederdele, der er lagt på ydersiden, bordeaux, lyserød, påfuglblå og anden dekoration med karakteristiske nationale håndværksfarver på nederdelen, der viser den stærke vitalitet og rige skabelse, der er indeholdt i afrikansk kultur. kraft. Når det gælder styling, bringer Pierpaolo Piccioli en rigere stil til det nye kopi billig moncler Genius. Selvom adskillige skørter, der er uden skulder, er fyldt med et tykt dunmateriale, er deres elegante atmosfære stadig stærk; en enorm hvid heddelængde Nederdelen minder om russisk matryoshka, hvilket er meget interessant. Hvis du ønsker at dominere den røde løber, er en klar gul trekanteklasse helt sikkert et godt valg.Det store runde nederdel vil få folk ubevidst til at undgå tre punkter for dit momentum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *