Udgivet i Skriv en kommentar

Køb Moncler dunjakker 2020 nye herre dunjakke stil B sæson online

MONCLER GENIUS-kollektionen bygger mærket i 2018 med 8 moderne designmestre, der ikke kun bryder sæsonbestemte begrænsninger, men også skaber temaer på højt niveau. I 2019 forfølger vi sejren, fortsætter vi Genius-projektet (MONCLER GENIUS) med designere baseret på dette samarbejde. Hver Genius-samling viser forskellen. Charme. Som med koncertturen frigiver vi en eller flere samarbejdssamlinger hver måned.

I 1960’erne skabte Hiroshi Fujiwara ønsket om at drømme ved at kombinere elementer af luftfart, mod-kultur (også kendt som modernisme eller modisme) og Pokemon. Den militærgrønne hættetrøje med hætte har et sportivt og elegant look, og ærmerne på aviatorsjakken er kontrast til en mat, blank nylonblanding. Hiroshi Fujiwara kombinerer originalt design med Menke’s højteknologiske funktioner og inkorporerer dunmaterialer i rutede skjorter, bamse fleece frakker og sweatshirts.

Det mest forventede aspekt af kollektionen er samarbejdet med Pokemon, med dunjakker embrazoneret med Pikachu-prints og farverige, visuelt spændende sweatere, jacquards og lysfarvede dunjakker til at trække folk ind i anime-spillet. Jeg vil. En anden kollektion er en tilbehørstaske, der sælges i samarbejde med Porter, en sort-militær og militærgrøn taske i militær stil med iøjnefaldende blå, orange og rød trim, som Fujiwara er specialiseret i. Meng kunne sprøjte en ny samtale ind i det nye efterår / vinter tilbud.

Maya-jakken gentænker udseendet på køb moncler jakker med moderne stil og banebrydende elementer. Det er en professionel præstation for brandets skiudstyr. Uanset om det er sport eller beklædning, denne højtydende, fremadstormende jakke har alle de elementer, der kræver en mester for at vinde.

Tibs design er inspireret af den ikoniske køb moncler jakker fra 80’erne, fortolket og tilført moderne dynamik. En vest, der afspejler karakteren af ​​en, der altid har ønsket at være en mester, og kan bæres midt i sæsonen i en vest eller i en vindtæt jakke i de barske vintermåneder.

Montcla har specialiseret sig i alpint skiløb og kan håndtere de kolde gader i byen. Lavet af behagelig og holdbar regneklæde nylon med grosgrain logo bånd spredt over hætten og placket. Store lodrette lynlåslommer og en to-vejs lynlås lukning kompletterer tøjets design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *