Udgivet i Skriv en kommentar

Køb replikker fra Moncler jakke i 2020 online

Monclers rødder er rodfæstet i skiløbere og bjergbestigere, men du behøver ikke at være på udkig efter farvede dunjakker, hatte eller familiens favoritstrik. I hver “Genius” -kollektion har Moncler genopfundet og genfortolket klassisk æstetik og skabt alt fra en kurvet streetwear-linje til hundemode. Med den nyeste Genius-kollektion genopligner skiwear fra højteknologiske stoffer og innovative konstruktioner familietraditioner og får dem til at fungere godt i skråningerne. køb moncler jakker historie med at bære bjergtøj gør det nemt at fremstille sne stykker, og deres Genius-kollektion tilbyder dem (og os) en ny måde at bringe klassisk skistøj til pisterne. Jeg prøver at se det.

Denne sæson flytter til 1969. Det er ikke en del af køb moncler jakker designdirektør Sandro Mandrinos idé om et kreativitetsledet koncept snarere end en overfladisk inspiration. Mandrino ville udforske den gamle festival på en moderne måde med et “sne-karneval”. Forvent, at fronterede dunjakker og tåstropper ser futuristiske og positive ud, snarere end gammeldags og afslappet.

Det er en samling af ultrateknisk skistøj, der er GPS-aktiveret (nogle har endda nødsituatorer i tilfælde af snøskred). Indsamlet til inspiration i fortiden, er fremstillingen fast i fremtiden for at imødekomme behovene hos moderne skiløbere. Siden starten i 1952 har køb moncler boern jakke bevist sin opfindsomhed med sin evne til at gøre skråningerne mere sikre og mere moderigtige. Med denne samling afslører Moncler, at du ikke behøver at ofre meget i form af stil. Kombinationen af ​​betænksomhed og originalitet, der gik ind i oprettelsen af ​​denne samling, har resulteret i en meget forventet udgivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *