Udgivet i Skriv en kommentar

Moncler Fujiwara Hiroshi samarbejdsserie, online køb rabat luksus Moncler

Der er mange crossover-samarbejder i denne sæson kollektion. I samarbejde med den britiske læderekspert Lewis Leathers har Hiroshi Fujiwara skabt en række nye stilarter baseret på hans klassiske bikerjakker, hvoraf den ene er lavet af blank nylon og fyldt med lys dun. Coveret til Kool the Gang’s Spirit of the Boogie album er broderet på jakken, mens designerens egen yndlingsparisanske restaurant er skjult i strik med et strejf af længde- og breddegrad. En matchende maskine gør det muligt at tilpasse stykkerne. Samlingen er baseret på sort med antydninger af gul, grøn og blå og en subtil blanding af skinnende nylon og hi-tech nylon fra MELCOLAs Moncler med materialer som fiskebens-tweed, flannel og uld. Tilbehør inkluderer en lærredstaske og Converse lærredsko. Sidstnævnte fås i sort og hvid med kontrastsømme og minimalistiske detaljer, der fortolker den klassiske Chuck 70.

Moncler Genius blev designet til at give en stemme til individuel kreativitet og inviterede en bred vifte af unikke designere til at fortolke deres egen vision om mærket; kreative hold skubber grænserne for mode og omfavner sanserne for at skubbe grænserne. For hver køb moncler jakker Genius-samling tilbyder Moncler en eksklusiv lanceringsplan, der garanterer personligt udtryk året rundt.

Hiroshi Fujiwara sætter en ny standard med sin undervurderede, men subtile designfilosofi. Han spiller med vintage, militære, bymæssige og teknologiske elementer og tempererer dem med følsomheden af ​​en kulturfortaler for at gøre det almindelige ekstraordinært. Han vælger omhyggeligt mystiske slogans og drysser dem på enkle, funktionelle tøj såsom dunjakker, feltjakker, vindtætte jakker og parkajakker for at skabe en kraftig visuel effekt. Sæsonens dristige slogan, “FRAGMENT LOVES MOUNTAIN”, er fed og iøjnefaldende og prydet med en mat nylonjakke, der afspejler køb moncler boern jakke .

Hiroshi Fujiwara, designer af MONCLER FRAGMENT-samarbejdet.
Hiroshi Fujiwara blev født i Ise, Mie Prefecture, Japan og flyttede til Tokyo i en alder af 18 år, hvor han satte sit præg på Harajuku street fashion scene. Under en rejse til New York i begyndelsen af ​​1980’erne blev han udsat for hip-hop-kultur og bragte mange amerikanske plader til Tokyo. Hiroshi Fujiwara var en af ​​de første japanske hip-hop DJ’er og førende inden for japansk hip-hop-kultur. Hiroshi Fujiwara fortsatte med at fokusere på musikproduktion med særlig interesse i remixing. Han er kendt som “Godfather” i Riharujuku-trenden og er en streetwear-designer i verdensklasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *